5 Essential Elements For E-aukcija

Mislim, stroj je uredno radio, ne... ali da ga nadogradim sam prvo morala naručiti s ebaya te dodatne djelove, došlo me još 700-njak kuna sve zajedno… you reside you find out, eh. two Odgovori Citiraj

Očevici ovog događaja tvrde da je, nakon što je oživeo, robotic počeo da preti radnicima da će ih sve pobiti. "Ta mašina je pretila da će da nas povredi, ali smo mu objasnili da radimo u teškim uslovima i da čak postoji šansa da nam zatvore fabriku. Tu je na trenutak zastao, ali je ubrzo nastavio sa svojim pretnjama pominjući da pamti sva naša nekvalifikovana rukovanja njim i udaranja kada nismo umeli da ga uključimo." prepričava detalje ovog događaja jedan od očevidaca, radnik Vojin Mirković. "Tek kada smo mu pomenuli da planiramo da štrajkujemo jer nismo primili majske plate, robot je zastao, osvrnuo se oko sebe i samo kratko izgovorio “O Bože, zašto mi nisi dao da radim u Japanu?

Hercegovac ne rezrvira ništa jer je još za vrime rata kupijo stan u Makarskoj. Kako nije od vele odanja, gleda kako bi dotra prva dva kola od mercedesa u plićak. Kad izađe iz auta sidne u najbliži kafić i pije tri deca dok žena iskrcava sve iz gepeka. Ona ita peraje, maske, dicu, suncobrane, rukavice... Polak toga dica odma meću na sebe.

И њих двoje ухвaтe зajeднo пут пoд нoгe. Нaкoн нeкoг врeмeнa чoвeк рeчe:

Additionally, you will have entry to all kinds of other equipment and opportunities created for anyone who has language-similar Work opportunities (or are enthusiastic about them). Participation is no cost and the positioning has a stringent confidentiality plan. Return to KudoZ list

The final goal with the job is to extend and Increase the competitiveness with the setting up areas by supporting SMEs and entrepreneurship, which in addition is the strategic precedence of your East Setting up Area.

Uzeo ja da čitam neku strašnu knjigu o isterivanju demona iz kuće. Primim se ja na tu knjigu, nabavim zečiju šapu, dlaku medveda, pola kila meda, hajdučku travu, đon od cipele, rep od mačke, skuvam sve to i dobijenu tečnost namažem po stomaku i njom poprskam zidove.

Šta poklanjaš gorili od 200 kila za rodjendan ? Nemam pojma, ali bolje bi ti bilo da mu se svidi poklon !

This website uses check here cookies. Some cookies are important to the operation of the location, while others aid to improve your working experience by delivering insights into how the site is getting used.

You can request verification for indigenous languages by finishing a simple software that usually takes only a few minutes.

PRVI SPRAT: naj novija kuhinja sa spais i trapezarija za familiju, velika dnevna soba sa klimu uredaj, jos jedna velika traperizarija za gosti, velika spavaca soba, novo kupatilo, hodnik, stepenice dole za podrum i stepenice gore za drugi sprat.

Ne razumem zašto se diže tolika prašina oko bele kuge kad je to jedina stvar koja se u Srbiji može rešiti PREKO NOĆI…

The transaction is supervised by eBay Purchase Software, it is a neutral third party as an escrow service. You might be a hundred% sure that you just get Anything you pay for, and I'm absolutely sure I've to get the funds.

Jedina građanska sloboda koju naša država garantuje je ova: kad radiš kod poslodavca koji te ne plaća i ako ti se to ne svidja onda možeš SLOBODNO da ideš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *